Bus Companies

352601787897
Borka Express
Borka Express SRL este o companie de familie fondata în anul 2014, însa echipa noastra are o experienta de peste doua decenii în domeniul transportului de persoane. Am pornit la drum cu un singur vehicul, iar de atunci am investit constant în modernizarea parcului nostru auto si a autogarii din localitatea Carasova, judetul Caras-Severin. În prezent, deservim mii de clienti lunar cu 21 de autovehicule de provenienta occidentala.
Comati PSG
Circula cu autocarele COMATI PSG pe ruta Romania-Germania-Romania si poti beneficia gratis de internet wireles in autocar pe Romania. Autocarele noastre sunt moderne clasificate la cele mai noi standarde cu privire la confortul si siguranta pasagerilor, dotate cu prize de reincarcare, internet wireles, sistem audio - video, toaleta gratis, aer conditionat.
Drobetabus
Mihai Radan
Royalty
Vilia
fdmbgjhds ccjhfiuyersdbg
CAR POOLING
Do you want to travel with drivers who have empty seats ? We can help you find cheap and convenient deals. Get in contact directly with the drivers.
ARE YOU A TRANSPORT AGENCY?
Become our partner in order to to have your offers displayed on our website and get imediate access to thounsands of visitors.
Contact us
CALL NOW
+4319688622
EMAIL US
office@bus-tickets.com
© 2023RM EUROPA TICKET GmbH / BUSTICKETS
Wohllebengasse 6/2, Wien-1040